Sofiya (Administratief Medewerker)

Sofiya heeft ruim 14 jaar ervaring in verschillende functies m.b.t. logistiek, in- en verkoop. Nadat zij in 2008 naar Nederland is gekomen, is zij begonnen als Sales Representative Oost-Europa. In deze rol was zij verantwoordelijk voor het export proces van Russischtalige landen. Ze stond in contact met klanten o.a. over prijzen en statussen van zendingen en vroeg voor deze zendingen de exportdocumentatie aan. Na 12 jaar gewerkt te hebben in deze functie, is Sofiya aan de slag gegaan bij een bedrijf waarbij ze verantwoordelijk was voor de operationele inkoop van producten uit de agrarische sector. Ze zocht hier naar leveranciers en deed de prijsonderhandelingen. Zij hield zich ook bezig met het berekenen van vrachtvolumes voor het wegtransport en het voorbereidend werk op douanedocumenten. Tegenwoordig werkt Sofiya bij een organisatie op de Verkoop Binnendienst. Haar functie bestaat o.a. uit het aannemen en verwerken van orders, opstellen van offertes en bijhouden van het voorraadbeheer. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor het inzetten van externe vervoerders voor de transporten. Omdat het bedrijf verkocht is, is Sofiya op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin zij zich bezig kan houden met administratieve taken die betrekking hebben tot douane, order entry of inkoop.

Een hoog verantwoordelijkheidsgevoel is wat Sofiya een fijne collega en aanspreekpunt maakt. Zij zal namelijk voor zowel haar collega’s als haar klanten altijd een stap extra zetten om het best mogelijke resultaat te behalen. Doordat zij in hectische situaties de rust kan bewaren en het overzicht behoud, ziet zij snel de kern van problemen in. Hierdoor kan zij goed tot oplossingen komen. Sofiya denkt procesmatig, hierdoor pakt zij werkzaamheden snel op en maakt zij systemen snel eigen.

Sofiya is per 1 september beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand op fulltime basis en is voor 32 uur per week beschikbaar.

Werkzaamheden

  • Verkoop van logistieke onderdelen binnen de transportwereld en agrarische sector; 
  • Orders aannemen en invoeren; 
  • Klachtbeheer;
  • Relatiebeheer;
  • Opstellen van offertes; 
  • Inkoop van losse technische onderdelen;
  • Voorraadbeheer bijhouden en vanuit hier producten bijbestellen; 
  • Schakelen met externe vervoerders in verschillende landen wereldwijd; 
  • Verantwoordelijk voor het inzetten van externe vervoerders en onderhandelen over prijzen van het transport. 

Functie

Administratief Medewerker

Leeftijd

45

Woonplaats

Culemborg

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

.

Computervaardigheden

Navision, Match Onlihne, TSD, Exact